Kim kocht in 2011 samen met haar compagnon Martine een caravan. Op de parkeerplaats van haar ouders knapten ze de caravan op. Het avontuur kon begonnen. Wat begon als een passie naast haar huidige werk, groeide al snel uit een full time bezigheid. Inmiddels zijn ze vijf foodkarren verder.
 

Vijf foodtrucks is niet mis. Staan ze allemaal in Food Hall 88?

In Food Hall 88 staat alleen onze Frietjes & Groentjes kraam. Zoals de naam verklapt krijg je bij ons een lekkere portie zelfgemaakte friet. De friet wordt ter plekke gesneden van Brabantse aardappels en daarna gebakken. Bij verse frietjes horen groenten. De spareribs die je erbij kan bestellen maken de maaltijd compleet!
 

We hoorden dat jullie de legendarische Bogey’s spareribs verkopen?

Toen ik 18 of 19 was heb ik voor Bogey’s gewerkt. Destijds geprezen als de beste spareribs van Tilburg. Bogey’s moest jaren geleden dicht, omdat de oude passage in Tilburg verdween. Dat Bogey’s inmiddels weer terug is in Tilburg weet niet iedereen. Onder de naam The Grill in De Heuvel Gallery serveren ze exact dezelfde ribbetjes. Ook ik vind ze ontzettend lekker en ze passen perfect bij onze friet. Daarom nu ook exclusief in Food Hall 88 deze spareribs. De bezoekers reageren heel enthousiast.
 

Wat is je beste foodtruck-avontuur?

Vorig jaar zijn we gevraagd voor de World Expo in Milaan. Dat is het moment dat ik mijn full time baan heb opgezegd. Met een van onze foodtrucks (Just say CHEESE) stonden we toen een half jaar op het Holland paviljoen, dat een festivalsfeer moest uitstralen. Dat was echt te gek!
 

Waarom is Food Hall 88 een succes?

Ten eerste omdat Tilburg heel erg toe was aan een foodhal. Dat is voor hier iets nieuws, waar de wat hippere en nieuwsgierige Tilburger op af komt. Het is net wat anders en het geeft mensen een vrij gevoel. Wanneer je in een restaurant met een gezelschap eet, zit je de hele avond aan tafel en kies je voor een gerecht. Hier loop je rond en proef je van alles. Die combinatie is heel fijn.
 

Werken de cateraars van de Food Hall 88 veel samen?

Jazeker. Wat ik tof vind is het saamhorigheidsgevoel. We evalueren de weekenden, zodat het voor iedereen leuk blijft en denken na over hoe we het beste uit de foodhal kunnen halen. We houden elkaar scherp en leren van elkaar.
 

Wat is je favoriete Food Hall 88 snack?

De kaasfondue van de Dessert Dames. Ik ben een groot kaasliefhebber. Het liefste bestel ik een driegangenmenu met alleen maar kaas.