Toon en Maartje maken Nederland en België onveilig met hun Piaggio Ape. Ze koken graag met authentieke recepten en brengen dim sum aan de man.
 

Wat eten we bij de Kleinste Soepkraam?

Soep natuurlijk! We serveren veel verschillende soorten soepen. Maar daarnaast kun je bij ons ook veel seafood krijgen. Bijvoorbeeld onze krabbenpoten die we zelf koken en kraken bij de kraam. Maar ook mosselen, calamares, dim sum en overheerlijke saté volgens authentiek recept.
 

Klinkt lekker. Hoe hebben jullie dat recept weten te ontfutselen?

Maartje heeft een tijd in Indonesië gewoond. Haar familie daar kan geweldig koken en heeft haar veel geleerd. Zo ook hoe je de beste Saté Ajam kookt. Inmiddels heeft Maartje het mij geleerd en jagen we er samen flink wat sateetjes doorheen. Als we nu naar Indonesië gaan zijn de rollen omgedraaid, dan koken wij voor de familie. Met goedkeuring!
 

Wat zijn de plannen voor de toekomst?

We willen België veroveren. Naast de soepkraam, zijn we nu bezig met en dim sum kar. Misschien voegen we daar nog wel wat wagentjes aan toe. We merken dat onze concepten in België heel goed aanslaan en daar spelen we dan ook op in. Een recept zoals Gentse Waterzooi met kip of vis past perfect in ons straatje. Lekker hoor.
 

Wat wil je graag kwijt over Food Hall 88?

Het is een ontzettend leuk initiatief en het slaat heel erg aan. Het voelt on-Tilburgs. Het voelt meer als iets voor een grote stad zoals Rotterdam of Amsterdam, maar dan wel met de Brabantse gezelligheid.
 

Wat is je favoriete snack van Food Hall 88?

De hotdogs van Lotte! Die met zoet en zuur.