Bakboord

Vis, vis en nog meer vis

Bakboord, geen foodtruck maar een foodboot! Bakboord is in 2014 als grap ontstaan. Een paar vrienden met een passie voor koken (en lekker eten) waren te gast bij foodfestival De Smaakkaravaan in Tilburg en riepen: “Dat kunnen wij ook!”. Belofte maakt schuld. Dus werd er een bootje gekocht en verbouwd tot mobiele keuken. Sindsdien vaart Bakboord uit naar alle windstreken om gasten te verrassen en te verwennen met hun visgerechten.
 
Streetfood uit de aziatische keuken, andere gerechten zijn oerhollands. Natuurlijk altijd met een Bakboord-twist. Bekende Bakboord-specialiteiten zijn Zeeuwse mosselen uit de wok, zo lekker heb je ze nog nooit gegeten. En wat dacht je van de kibbeling in bierbeslag van LOC Brewery?
 

Menu

 
Kibbeling
In een bierbeslag van LOC Brewery geserveerd met huisgemaakte remouladesaus
 
Calamares
Met een frisse citroenmayonaise
 
Mosselen à la Bakboord
Portie mosselen uit de wok, ook lekker om te delen
 
Visloempia
Bakboord’s eigen recept, op veler verzoek terug op het menu
 
Oester Bakboord
Verse Grevelingen!
 
ANNA Royal Dutch Kaviaar
10g, exclusief, de enige kaviaar van Nederlandse bodem
 
To share: Fisherman’s friends
Visplateau met kibbeling, calamares en mosselen
 
To share: Fisherman’s best friends
Visplateau met kibbeling, calamares, mosselen en drie oesters
 
Japanse noodles met reuzengamba
Japanse ramen noodles met grote, wilde gamba. Extra pittig of lekker zoet? Maak hem zelf op smaak met verse ingrediënten