Loc Brewery

Echte bierbrouwers

In 2014 richtten vier jonge zielen vanuit de ambitie om het vakmanschap van bier brouwen te leren en plezier te hebben in het brouwen, de LOC brouwerij op. Deze brouwers willen geen mainstream bier, maar gaan voor speciaal bier. Daarvoor halen ze vanuit de hele wereld inspiratie. Ben niet verbaasd wanneer je ingrediënten zoals fruit, paprika’s en kruiden tegenkomt in je biertje. Smaakt je bier met deze ingrediënten verdomd lekker? Onthoud dan goed wat jij hebt gedronken, want door de methodes die Loc Brewery hanteert zijn de biertjes alleen in beperkte oplage verkrijgbaar.
 
De brouwerij is naast Food Hal 88 gevestigd. De naam LOC Brewery is dan ook een afkorting voor Locomotief, een directe link naar de locatie van de brouwerij in de Spoorzone.
 

Menu

 
Lord Nelson: Style IPA – 6% alcohol, een eerbetoon aan een Mediterraanse witte wijn, frisse citrus, lychee en aardse specerijen
 
Dinky Mosaic: Style IPA – 4,8% alcohol, een IPA bier met Mosaic hop, dat resulteert in een tropische achtbaan
 
Train Hopper: Style double IPA – 8,7%, een op de Westkust geïnspireerd DIPA bier, vol met Amarillo, Mosaic en Citra hop
 
84: Style Russion Imperial Stout – 10,5%, een tribute naar de basis van onze brouwerij, gebouw 84 in de Spoorzone
 
Naast de LOC-Brewery bieren van de tap, zijn er ook verschillende bieren op fles verkrijgbaar. Ook kun je bij LOC Brewery verschillende exclusieve biertjes halen en is er Budweiser Budvar.